2018-06-18

Projektledare Ventilation

Vi expanderar i Örebro och behöver nu en Projekledare Ventilation. Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt. Projektledaren planerar självständigt sina arbeten och driver projekten från start till mål. I arbetet ingår att genomföra inköp av material och UE, bemanningsplanering, ekonomisk uppföljning samt försäljning av nya projekt. Projekten är främst inom kommersiella fastigheter.

Vi erbjuder en arbetsplats som satsar för framtiden, där vi aktivt arbetar med förbättring och utveckling av vår verksamhet. Hos oss blir du del av ett lokalt team där du arbetar nära dina kollegor och får möjlighet till eget inflytande. Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat som stimulerar utveckling hos våra medarbetare och erbjuder möjlighet till både vidareutveckling och att finna nya inriktningar inom vår verksamhet. Det är dina egna intressen, ambitioner och arbetsresultat som avgör hur långt du avancerar med oss!

B-körkort är ett krav. Att vara utbildad VVS-ingenjör eller inneha en bakgrund som projektledare inom bygg/installation är meriterande.

Låter det här som ett jobb för dig?
Skicka då en ansökan till niklas.johansson@luftkontrollenergy.se

Märk din ansökan med ”Projektledare”. Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten kontakta Niklas Johansson, VD på 070-316 25 11.

2018-06-18T13:00:18+00:00